Εκπαιδευτές

εκπαιδευτές

Ο ορισμός του εκπαιδευτή είναι κάποιος που χρησιμοποιεί τις δεξιότητες και τις γνώσεις του για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να γίνετε ο καλύτερος σας εαυτός. Είτε ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, είτε να αυξήσετε την αντοχή σας, το πρόγραμμα μας έχει σχεδιαστεί από ειδικούς στην εκγύμναση για να σας βοηθήσει. Θα εμπνευστείτε από το να βρίσκεστε ανάμεσα σε γυναίκες που επιτυγχάνουν τους στόχους τους και έχουν ορατά αποτελέσματα στην υγεία και την ευεξία τους.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Οι εκπαιδευτές μας θα σας παρακολουθούν στον κύκλο για να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιείτε σωστά τον εξοπλισμό κάνοντας έτσι μία ασφαλή και αποτελεσματική εκγύμναση.

υπευθυνότητα

Μελέτες έχουν δείξει ότι εκείνοι που έχουν κάποιο άτομο να λογοδοτούν είναι 95% πιο πιθανό να επιτύχουν τον στόχο τους. Οι εκπαιδευτές μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να τηρήσετε το πρόγραμμα σας.

Αποτελεσματικότητα

Οι εκπαιδευτές μας είναι εδώ για να σιγουρευτούν ότι παίρνεις τα μέγιστα οφέλη από την 30λεπτη εκγύμναση σου με το να σε παρακινούν να δίνεις το μέγιστο σε κάθε μηχάνημα.

Κίνητρα

Οι εκπαιδευτές μας είναι δίπλα σου για να σε παρακινούν και να σε επευφημούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου προς την καλύτερη υγεία και ευεξία.  

Με την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των εκπαιδευτών curves θα έχετε τα μέγιστα οφέλη της εκγύμνασης σας!

Ο εκπαιδευτής των Curves θα είναι εκεί για να σας καθοδηγεί σε κάθε εκγύμναση. Πότε δεν θα νιώσετε μόνη ή να αναρωτιέστε αν το κάνετε σωστά. Ο εκπαιδευτής θα είναι δίπλα σας για να διασφαλίσει ότι θα έχετε τα καλύτερα  αποτελέσματα από το πρόγραμμα προπόνησης και απώλειας βάρους των curves. Κάθε μήνα ο εκπαιδευτής σας θα κάνει μία συνεδρία μαζί σας για να σας βοηθήσει, να σας παρακινήσει αλλά και να προσφέρει την υποστήριξη του, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για να επιτύχετε τους στόχους σας. Με την εκγύμναση Curves η επιτυχία σας είναι σίγουρη!