Εταιρικά Προγράμματα

εταιρικά προγράμματα

Εάν θέλετε όλοι οι εργαζόμενοι σας, ανεξάρτητα που ζούνε, να επωφελούνται τις ίδιες παροχές με το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το εταιρικό πρόγραμμα “Curves Take 30”.

τα Curves βολεύουν την σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα.

Προσπαθώντας να ισορροπήσουν τις απαιτήσεις της καριέρας με τις απαιτήσεις της οικογενειακής ζωής, οι γυναίκες συχνά δυσκολεύονται να βάλουν την προσωπική τους υγεία σε προτεραιότητα.  Η 30λεπτη εκγύμναση των Curves ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις διευκολύνει στο να θέσουν την υγεία και ευεξία τους σε προτεραιότητα. Για τις γυναίκες που ψάχνουν αυξημένη ενέργεια, δύναμη και ευλιγισία μια συνδρομή στα γυμναστήρια Curves είναι η ιδανική λύση.

woman, people, coffee

81%

81% των εργαζομένων πιστεύουν ότι είναι σημαντικό ο εργοδότης να ενδιαφέρεται για την υγεία των εργαζομένων του. Τα εταιρικά εκπτωτικά προγράμματα ήταν μια από τις κατηγορίες που οι εργαζόμενοι έδειξαν το περισσότερο ενδιαφέρον.

Optum NGBH Consumer Engagement 1997

ένα επιπρόσθετο εταιρικό προνόμιο που δεν χρειάζεται να το διαχειρίζεστε.

Είστε ήδη φορτωμένοι με ευθύνες χωρίς να διαχειρίζεστε ένα πρόγραμμα υγείας και ευεξίας για τους εργαζόμενους σας. Όταν εγκριθείτε για το εταιρικό πρόγραμμα “take 30” των Curves θα είστε σίγουροι ότι όλοι οι εργαζόμενοι σας λαμβάνουν την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όποια πόλη και να ζουν και ότι εμείς θα φροντίσουμε για την εξυπηρέτηση τους.

Χωρίς να επιβαρύνετε τα εταιρικά σας έξοδα οι εργαζόμενοι σας μπορούν να ξεκινήσουν στο παράρτημα που τους βολεύει σε προνομιακή εταιρική τιμή. Μπορείτε ακόμη να προσφέρετε το πρόγραμμα σε συγγενείς πρώτου βαθμού των εργαζομένων σας. 

meeting room, board room, conference hall

88%

87.5% των ασθενειών οφείλονται στον τρόπο της σύγχρονης ζωής.

Tiviti Health 2009 Prime Fitness Overview 

τα αποτελέσματα είναι ορατά και ανιχνεύσιμα.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο κόστος της συνδρομής των εργαζομένων σας τα παραρτήματα μας έχουν την δυνατότητα να σας αποστέλουν μηνιαίες αναφορές των προόδων τους.

analytics, computer, hiring

82%

Εργοδότες που συνεισφέρουν στο κόστος της συνδρομής των εργαζομένων τους με κριτήριο την επισκεψιμότητα τους στο γυμναστήριο, το 82,3% των εργαζομένων γυμνάζεται σε τακτική βάση

CDC Survey Workplace Health in America 2017

είναι αποδεδειγμένο ότι τα εταιρικά προγράμματα: