Ομαδικά

Ομαδικά

Τα ομαδικά μας προγράμματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσθέσουν ποικιλία στο παραδοσιακό κυκλικό πρόγραμμα των Curves. Οι ασκήσεις τους περιλαμβάνουν απλές κινήσεις με πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, έτσι ώστε κάθε μέλος των Curves, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης να απολαύσει την άσκηση και κυρίως να επωφεληθεί από αυτή.

BOXING

Πρόγραμμα εκγύμνασης υψηλής έντασης για καρδιαγγειακή τόνωση, συντονισμό κινήσεων, καθώς και ισορροπία, με την χρήση βασικών τεχνικών πυγμαχίας.

Σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό των curves, το πρόγραμμα εκγύμνασης με τεχνικές πυγμαχίας προσφέρει μία ολοκληρωμένη σωματική εκγύμναση που συμπεριλαμβάνει και καρδιαγγειακή τόνωση, ενσωματώνοντας τεχνικές πυγμαχίας που εστιάζουν στην ταχύτητα, την ένταση και την ευκινησία. Αυτές οι τεχνικές θα ενδυναμώσουν τα χέρια, τα πόδια και τον κορμό σας.

Play Video
Play Video

BALANCE

Πρόγραμμα εκγύμνασης χαμηλής έντασης σχεδιασμένο να συμβάλλει στην βελτίωση της σταθερότητας και ενός δυνατού κορμού.

Η ισορροπία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καλής φυσικής κατάστασης. Είναι αυτή που σας επιτρέπει να ανεβείτε σκάλες χωρίς να κρατιέστε από το κιγκλίδωμα ή να περπατάτε σε ανώμαλες επιφάνειες, όπως η άμμος. Η ενσωμάτωση των τεχνικών ισορροπίας του προγράμματος σε συνδυασμό με τα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, θα σας βοηθήσει στην βελτίωση του συντονισμού, του χρόνου αντίδρασης και της ισορροπίας.

CARDIO

Πρόγραμμα εκγύμνασης υψηλής έντασης που αγγίζει όλες τις πτυχές της καλής φυσικής κατάστασης, όπως δύναμη, καρδιαγγειακή τόνωση, ταχύτητα, δύναμη, ευελιξία και ισορροπία.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκγύμνασης υψηλής έντασης που έχει σχεδιαστεί για να τονώσει την καρδιά σας. Συνδυάζεται με την προπόνηση ενδυνάμωσης στα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης για να χτίσει λειτουργικές κινήσεις με βάση το σωματικό βάρος. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που δείχνουν την κατάσταση της καρδιαγγειακής μας λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων του καρδιακού παλμού και της αναπνοής κατά την εκγύμναση. Η εκτέλεση των ασκήσεων αυτών μπορεί να σας βοηθήσει να τονώσετε το καρδιαγγειακό σας και να βελτιώσετε το κυκλοφορικό σας σύστημα.

Play Video
Play Video

BODY BASICS

Πρόγραμμα εκγύμνασης μεσαίας έντασης που εστιάζει σε βασικές κινήσεις ενδυναμώνοντας τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια σας. 

Η καλή φυσική κατάσταση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματος body basics. Πολλές από τις τεχνικές του προγράμματος μιμούνται τις κινήσεις που κάνετε στην καθημερινή σας ζωή. Το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε και να ζήσετε την καλύτερη δυνατή ζωή σας. 

Play Video

BODY ON FIRE

Πρόγραμμα εκγύμνασης υψηλής έντασης, 10 διαφορετικών επιπέδων που συνδυάζει κινήσεις για καρδιαγγειακή τόνωση, ενδυνάμωση, ισορροπία και αντοχή.