διατροφή

Μόνιμα αποτελέσματα χωρίς μόνιμη δίαιτα

Με το Curves Complete, αποκτάς μυϊκή δύναμη, αυξάνεις το μεταβολικό σου ρυθμό και καις περισσότερο λίπος. Το Curves Complete σου προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα απλό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Απολύτως προσαρμοσμένο στους στόχους και στις ανάγκες σου σε βοηθά να πετύχεις το στόχο σου και να απολαύσεις τη ζωή σου με Δύναμη, Υγεία και Αισιοδοξία!

ΧΆΣΤΕ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΆ ΣΩΜΑΤΙΚΟΎ ΛΊΠΟΥς σε 3 μόνο βήματα

Βήμα 1 - άσκηση

Το καινοτόμο πρόγραμμα άσκησης των Curves βασίζεται στη ταυτόχρονη μυϊκή ενδυνάμωση και καρδιαγγειακή άσκηση που επιτυγχάνεται μόνο μέσω των μηχανημάτων υδραυλικής αντίστασης και χωρίς πρόσθετα βάρη. Ειδικά προσαρμοσμένο στο δικό σου επίπεδο φυσικής κατάστασης, το Πρόγραμμα εκγύμνασης των Curves, σε βοηθά να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες, ενώ ενεργοποιείς όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματος σου, σε μόλις 30 λεπτά.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις 30 λεπτά στον εαυτό σου. 30 λεπτά για Δύναμη, καλύτερη Υγεία και ανεβασμένη Διάθεση!

βήμα 2 - διατροφή

Προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις δικές σου γευστικές συνήθειες, το διαδικτυακό πρόγραμμα Διατροφής των Curves σε προτρέπει να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, πλούσιο σε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά, και φυτικές ίνες. Σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης των Curves, θα πετύχεις αυξημένες μεταβολικές καύσεις και μείωση του σωματικού σου λίπους.
Επέλεξε λοιπόν τις γεύσεις που επιθυμείς για κάθε ένα από τα γεύματα της ημέρας. Κάνε την εβδομαδιαία σου λίστα με τα ψώνια και μαγείρεψε εύκολες και γρήγορες συνταγές για όλη την οικογένεια, ακολουθώντας τη Διατροφή Curves. Έτσι θα φτάσεις ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο στόχο σου.

βήμα 3 - στήριξη

Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να αποκτησεις και να διατηρήσεις την Υγεία, την Δύναμη και την Ευεξία σου. Ο προσωπικός σου εκπαιδευτής θα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Να σε ζυγίζει, να σε στηρίζει, να σε ενθαρρύνει και να σε παροτρύνει να συνεχίσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Θυμήσου λοιπόν πως στο ταξίδι σου για την Απώλεια βάρους, την Δύναμη και την Ευεξία δεν είσαι μόνη. Το υποστηρικτικό περιβάλλον των Curves, άκρως θηλυκό και χωρίς αδιάκριτα ανδρικά βλέμματα, οι φιλίες που θα χτίσεις σε συνδυασμό με το προσωπικό μας θα είναι δίπλα σου για να τα καταφέρεις. 

με εβδομαδιαίες προσωπικές συναντήσεις καθοδήγησης

Όλοι οι εκπαιδευτές μας έχουν πιστοποιηθεί από το πανεπιστήμιο του Cleveland Clinιc για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στις εβδομαδιαίες σας συναντήσεις. 

Με συμβουλές από ειδικούς στο κάθε τομέα

Για κάθε μία ημέρα των 90 ημερών του προγράμματος Curves Complete έχουμε δημιουργήσει και ένα ξεχωριστό βίντεο. Πάρτε μια γεύση απο τις συμβουλές των ειδικών μας, που θα σας βοηθήσουν και θα σας ενθαρρύνουν να παραμείνετε προσηλωμένες στον στόχο σας!!!!  

Play Video
Play Video

δείτε το βίντεο καθοδήγησης

Play Video