Όροι & Προϋποθέσεις – Curves Cyprus & Greece – Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου

«Πριν ρωτήσεις πόσο σε αγαπάει, ρώτα πόσο σε αγαπάς!»

1. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να είναι κάτοικοι της Ελληνικής ή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) – Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να είναι ενήλικοι, ήτοι γεννημένοι μετά την 12/02/2005.

2. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό συναινούν, δια της συμμετοχής τους, στην επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως περιγράφονται κατωτέρω στο άρθρο 10

3. Η προωθητική ενέργεια ισχύει από τις 13/2/2023 – 15/02/2023.

4. Τα δώρα που θα κληρωθούν θα είναι:

Α. 6 δωρεάν προσωπικές προπονήσεις σε Curves Club για 14 γυναίκες που δεν είναι ήδη μέλη των Curves σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι προπονήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, σε ένα Club Curves, της επιλογής της νικήτριας. Λίστα με τα Curves Club βρίσκεται εδώ: https://curves.gr/clubs/.

Β. Ένα μήνα δωρεάν επιπρόσθετο στο υπάρχον συμβόλαιο τους σε 14 μέλη των Curves. Τα μέλη θα πρέπει να έχουν συμβόλαιο εν ισχύι και να μην έχουν καθυστερημένες οικονομικές υποχρεώσεις προς το Club Curves. Η παροχή αφορά το ίδιο Club Curves όπου η νικήτρια είναι συμβεβλημένη.

5. Το δώρο της συγκεκριμένης ενέργειας είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα προϊόντα.

6. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι να κάνετε:

i. Like στην σελίδα των @Curves Cyprus Greece.
ii. <3 σε αυτή την ανάρτηση.
iii. Σχολιάζεις με tag μία γυναίκα που αξίζει να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της!
Για τις μη κατέχουσες λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαιτείται η παραχώρηση στοιχείων φίλης τους στο Curves Club που είναι εγγεγραμμένες, προκειμένου να επικοινωνήσει το Curves Club μαζί της εκ μέρους της συμμετέχουσας.

7. Η επιλογή των τυχερών θα είναι τυχαία με τη μέθοδο κλήρωσης και θα ανακοινωθεί στις 16/02/2022 στις σελίδες Facebook και Instagram της MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece, στο Site www.curves.gr & στα Curves Clubs.

8. Οι νικήτριες είναι σύμφωνες να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ενέργεια Δημοσίων Σχέσεων η οποία θα διοργανωθεί από τους διοργανωτές.

9. H MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει τα ονόματα των τυχερών στις σελίδες του Facebook, Instagram, και το Site της.

10. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι οριστικό.

11. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της συγκεκριμένης ενέργειας.

12. Η MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) συμμορφώνεται με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής «Δεδομένων») και δεσμεύονται για την πλήρη εφαρμογή της. Για τον σκοπό της ανάδειξης των νικητριών του διαγωνισμού και της απόδοσης των δώρων, η MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) είναι η Υπεύθυνη Επεξεργασίας των Δεδομένων των Υποκειμένων (συμμετεχόντων στον διαγωνισμό). Η MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) έχει ως νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων α) την παρούσα προωθητική ενέργεια (Διαγωνισμός) και τους σκοπούς που εξυπηρετεί και β) τους εμπορικούς σκοπούς της MCM Asset Investments LTD . Η εταιρεία μας δεν θα επεξεργαστεί τα Δεδομένα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό για άλλους σκοπούς πέραν από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Τα Δεδομένα που τυγχάνουν επεξεργασίας κατά τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού από τη MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) είναι το ονοματεπώνυμο ή/και το προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook & Instagram των συμμετεχόντων, καθώς και το email ή/και τον αριθμό τηλεφώνου των νικητριών του διαγωνισμού. Τα εν λόγω Δεδομένα διατηρούνται για τον απαραίτητο χρόνο επίτευξης της παραπάνω προωθητική ενέργειας (Διαγωνισμός) και των εμπορικών σκοπών της εταιρείας. Η χρήση για εμπορικούς σκοπούς των Δεδομένων αφορά την εταιρεία και τους άμεσους συνεργάτες της (Γυμναστήρια curves στην Ελλάδα και στην Κύπρο). Οι άμεσοι συνεργάτες μας δεν διατηρούν άλλο δικαίωμα επεξεργασίας, πλην αυτού του εμπορικού σκοπού της επιχείρησης τους (προώθηση του συστήματος εκγύμνασης curves) και για αυτή την επεξεργασία καθίστανται Υπεύθυνοι Επεξεργασίας Δεδομένων Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, αναφορικά με τα Δεδομένα τους, έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, εναντίωσης στην επεξεργασία, φορητότητας, ανάκλησης στη συγκατάθεση, τα οποία μπορούν να ασκήσουν αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση compliance@curves.gr και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, υποβολής καταγγελίας για την Κύπρο στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dataprotection.gov.cy) και για την Ελλάδα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (https://www.dpa.gr/)

13. Κάθε λογική προσπάθεια θα καταβληθεί για να επικοινωνήσουμε με την κάθε τυχερή, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με την τυχερή μέσα σε 7 μέρες ή αυτή δεν είναι διαθέσιμη, διατηρούμε το δικαίωμα επιλογής άλλης τυχερής, μέσα από τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού.

14. MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την κλήρωση, να αλλάξει την ημερομηνία της καθώς και να τροποποιήσει οποιουσδήποτε όρους χωρίς οποιανδήποτε εκ των προτέρων ενημέρωση.

15. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με MCM Asset Investments LTD (Curves Cyprus & Greece) στο info@curves.gr