στήριξη

στήριξη

Ο δρόμος της επιτυχίας στα Curves δεν είναι μοναχικός. 

Από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος τα Curves σας δίνουν τα εφόδια και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας για ένα καλύτερο και πιο υγιή τρόπο ζωής. Τα εφόδια αυτά περιλαμβάνουν:

  • Έναν εξειδικευμένο εκπαιδευτή σε κάθε σας προπόνηση.
  • Ομαδικά Προγράμματα
  • Ατομική συμβουλευτική μηνιαία συνεδρία.
  • Ασφαλή και αποτελεσματικά μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για ένα πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.
  • Ταξιδιωτικά προνόμια, ώστε να ασκείστε ενώ ταξιδεύετε.

Εκπαιδευτες

Με την καθοδήγηση και την υποστήριξη του εκπαιδευτή των Curves, θα μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης βασισμένο στους δικούς σας στόχους. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε την εκγύμναση μυϊκής ενδυνάμωσης του κύκλου με τα ομαδικά προγράμματα των Curves στις ενδιάμεσες ημέρες εκγύμνασης σας. Καθώς θα γίνεστε όλο και πιο δυνατές ο εκπαιδευτής σας θα σας καθοδηγεί να εντείνετε και τις προσπάθειες σας έτσι ώστε να απολαύσετε τα μέγιστα οφέλη της εκγύμνασης σας.

Μαζί με τον  εκπαιδευτή σας θα δείτε και το πρόγραμμα διατροφής Curves Complete εάν αποφασίσετε να συνδυάσετε την εκγύμναση σας με ένα πλάνο υγιεινής διατροφής που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του νέου τρόπου ζωής σας και θα σας βοηθήσει πιο στοχευμένα να χτίσετε μυική μάζα και να κάψετε λίπος.

Ως μέλος της μεγαλύτερης αλυσίδας γυμναστηρίων στον κόσμο θα παραμείνετε σε φόρμα με συνοδοιπόρο στο ταξίδι σας για καλύτερη υγεία τον προσωπικό σας εκπαιδευτή!

75 off service fee

Μηνιαία καθοδήγηση

Στο πρώτο σας ραντεβού με τα Curves, το προσωπικό μας σας προσφέρει μία δωρεάν αξιολόγηση φυσικής κατάστασης όπου θα θέσετε τους δικούς σας στόχους.

Για να πετύχετε με σιγουριά τους στόχους αυτούς, ο εκπαιδευτής σας θα σας καθοδηγεί σε κάθε σας επίσκεψη και κάθε μήνα θα μοιράζεστε μία ατομική συμβουλευτική συνεδρία όπου θα αξιολογεί την πρόοδο σας, θα διαμορφώνει ανάλογα την εκγύμναση σας και θα σας ενθαρρύνει. 

Στα Curves τα όνειρα σας είναι οι δικοί μας στόχοι  – αυτή είναι και η διαφορά των Curves.

Κοινότητα

Τα Curves είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, γυναίκες σύγχρονες, χωρίς πολύ ελεύθερο χρόνο, γυναίκες σαν και εσένα! 

Στα Curves τα μέλη μας δεν είναι απλά μέλη ενός γυμναστηρίου, είναι μέλη μιας μεγάλης κοινότητας που θα σου δίνει την δύναμη να προχωράς! 

Για εμάς η Δύναμη, η Υγεία, η Ευεξία αλλά και η Απώλεια Βάρους είναι Γυναικεία Υπόθεση. Όποια και εάν είναι η ηλικία σου στα Curves θα βρεις γυναίκες που μοιράζονται τους ίδιους στόχους με σένα και ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, μακρυά απο αδιάκριτα ανδρικά βλέμματα.

Curves 36 Virtual One2One coupon – Option 2