Έλα στην ομάδα μας

Έλα στην Ομάδα Μας

Τα Curves εδώ και πλέον 25 χρόνια είναι ο ηγέτης στην γυναικεία εκγύμναση. Εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο γνωρίζουν τα Curves ως τα γυμναστήρια που προσφέρουν μια Ολοκληρωμένη Εκγύμναση για όλο το σώμα σε μόλις 30 λεπτά.

Παρά τις προσπάθειες πολλών να μιμηθούν τα Curves, κανένας σοβαρός ανταγωνιστής δεν έχει προκύψει που να μπορεί να ανταγωνιστεί την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών στον τομέα εκγύμνασης των γυναικών, όπως την προσφέρουν τα Curves. Ως Curves εκπαιδευτής ή ιδιοκτήτης, θα αλλάξετε αμέτρητες ζωές, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας.

Η ομάδα των Curves είναι μία κοινότητα η οποία μοιράζεται την ίδια αποστολή και τις ίδιες αξίες! 

Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων και έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα που μας συνδέουν κοινές αξίες και στόχοι. Κάθε μέλος αυτής της κοινότητας αγωνίζεται επιτυγχάνοντας τις υψηλότερες προσδοκίες σε όλους τους τομείς. Η αποστολή και οι αξίες μας αποτελούν την πυξίδα που μας καθοδηγεί και εξηγεί ποιοι είμαστε και τι προσπαθούμε να πετύχουμε.

η αποστολή μας

Να ομορφύνουμε τον κόσμο της κάθε γυναίκας, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση της, με την στήριξη και την φροντίδα που χρειάζεται για να πετύχει μια πραγματική και διαρκή αλλαγή στην ζωή της ώστε να προσφέρει στον εαυτό της τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει την άσκηση τρόπο ζωής! Δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την αποστολή γιατί έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα ανθρώπων με ένα κοινό πάθος – να ενδυναμώσουμε τις γυναίκες να βελτιώσουν την ζωή τους. Λειτουργούμε πάντα με ακεραιότητα και ζούμε συνεχώς με βάση τις αξίες μας ακόμη και όταν κανείς δεν μας κοιτά.

Οι αξίες μας

Η πίστη στην αποτελεσματικότητα του θεσμού Curves, η δέσμευση να ενδυναμώσουμε τις γυναίκες να βελτιώσουν την ζωή τους, το πάθος για εξυπηρέτηση, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός και η εχεμύθεια στα μέλη μας, η προσήλωση και συνέπεια στις υποσχέσεις μας, η ομαδικότητα και η ακεραιότητα στο έργο μας.

ως εκπαιδευτής

Δεν γνωρίζετε την εκγύμναση υδραυλικής αντίστασης; Μην ανησυχείτε θα σας εκπαιδεύσουμε εμείς!

Όλοι οι εκπαιδευτές μας συμμετέχουν σε ένα πλήρες σεμινάριο εκμάθησης και λαμβάνουν την πιστοποίηση Curves Coach.

ως Ιδιοκτήτης παραρτήματος

Όλα τα παραρτήματα Curves είναι ανεξάρτητης ιδιοκτησίας.

Καθοδηγήστε αμέτρητες γυναίκες σε ένα υγιέστερο και δυνατότερο μέλλον.