εκγύμναση

εκγύμναση

Ο κύκλος της υπερφόρτωσης – επαναφοράς είναι απαραίτητος, γιατί εξασφαλίζει την αποτελεσματικότερη μυϊκή ενδυνάμωση χωρίς τραυματισμούς και βοηθά στη διατήρηση του καρδιακού παλμού στο επιθυμητό εύρος. Με αυτό τον τρόπο μπορείς διασκεδαστικά, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα να ενδυναμώσεις όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματός σου και να κρατήσεις τον καρδιακό σου ρυθμό στα επίπεδα που επιθυμείς, καίγοντας μέχρι και 500 θερμίδες.

Γι’ αυτό τα δικά μας 30 λεπτά αντιστοιχούν σε 1,5 ώρα σωματικής άσκησης σε ένα συμβατικό γυμναστήριο.

Ο κύκλος

Καταλαβαίνουμε πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η ζωή.

Είναι μια πρόκληση να προσπαθείς να βρεις τον χρόνο που απαιτούν τα συμβατικά γυμναστήρια για να φροντίσεις την υγεία σου, την άσκηση σου και την δύναμη σου.

Το μόνο όμως που χρειάζεσαι είναι το 30λεπτο κυκλικό πρόγραμμα των Curves!

Τι να περιμένω

Ξεκινήστε από οποιονδήποτε σταθμό του κύκλου, οποιαδήποτε στιγμή σας βολεύει (κατά την διάρκεια των ωρών λειτουργίας του παραρτήματος).  

Μέσω της υδραυλικής αντίστασης, που είναι βασισμένος ο εξοπλισμός μας, η άσκηση σας γίνεται πιο απαιτητική όσο εσείς αυξάνετε την ταχύτητα με την οποία κινήστε. Σε 30 μόνο λεπτά έχετε μία αποτελεσματική προπόνηση για όλο το σώμα. 

Όσο η δύναμη σας αυξάνεται, τόσο πιο έντονα κινήστε στον εξοπλισμό και τόσο ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη αντίσταση, γι’ αυτό και ο εξοπλισμός Curves είναι ιδανικός για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. 

Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτές θα είναι κοντά σας κάθε στιγμή για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσηλωμένες στους στόχους σας και να πετύχετε τα μέγιστα οφέλη σε κάθε σας εκγύμναση.

Γύμνασε όλο σου το σώμα

Το πρόγραμμα Curves έχει δημιουργηθεί για να σου δώσει μια αποτελεσματική εκγύμναση για όλο σου το σώμα σε μόλις 30 λεπτά! Το πρόγραμμα Curves συμπεριλαμβάνει ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης τόσο για το πάνω μέρος του σώματος όσο και για το κάτω μέρος του σώματος, καρδιαγγειακή άσκηση και διατάσεις, γυμνάζοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις μεγάλες μυικές ομάδες. Το πρόγραμμα εκτελείται με εξοπλισμό υδραυλικής αντίστασης ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο σώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί,  χωρίς ρυθμίσεις, από άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το μόνο που αλλάζει είναι η ένταση που ένα μέλος γυμνάζεται!

Πάνω Μέρος του σώματος

Με δυνατά στήθος και πλάτη, θα είστε σε καλύτερη θέση να σηκώσετε και να μεταφέρετε ένα φορτίο. Δυναμώνοντας θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τους ώμους σας πίσω, δίνοντας σας μια πιο ελκυστική εμφανιση και περισσότερη αυτοπεποίθηση.  

Μέσο μέρος του σώματος

Ο δυνατός κορμός βελτιώνει την ισορροπία και τη στάση του σώματος, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μεγαλώνουμε. Δυναμώνοντας θέτετε το θεμέλιο από το οποίο εξαρτώνται πολλές άλλες δραστηριότητες.

κάτω Μέρος του σώματος

Τα δυνατά πόδια θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε καθημερινές δραστηριότητες χωρίς να δυσκολεύετε όλο σας το σώμα. Δυναμώνοντας θα ανεβαίνετε σκάλες πιο εύκολα, θα σκύβετε πιο σωστά για να σηκώσετε ένα φορτίο και η βόλτα με την οικογένεια ή και το σκυλάκι σας θα είναι ευκολότερη.

Με το κυκλικό πρόγραμμα των curves, μέρα με την μέρα νοιώθεις πιο δυνατή, υγιής, γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση

Μελέτες αποδεικνύουν ότι η τακτική σωματική δραστηριότητα , όπως 3 φορές την εβδομάδα, μειώνει δραστικά το ρίσκο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων, οστεοπόρωσης, διαβήτη τύπου 2 και αρτηριακής πίεσης. Παράλληλα συμβάλει καθοριστικά στη ενδυνάμωση των οστών και των μυών του σώματος, βοηθώντας στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων, ενώ σας εφοδιάζει με θετική διάθεση μειώνοντας τα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης.

fit90
ΟΜΑΔΙΚΑ
Trust 15 Fit
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ